Xynogen капсули – цена, мнения, съставки, форум, къде да купя, производител – България

Xynogen amazon, производител - България

Xynogen amazon, производител - БългарияXynogen диета за маса или по-добра диета за мускулна маса се определя като хранителна програма, която, свързана със специфично обучение (хипертрофия) с тежести, може да улесни увеличаването на телесното тегло и следователно на мускулната маса.

Xynogen диетата за увеличаване на мускулната маса има тенденция да бъде с високо съдържание на калории в сравнение със стандартното изискване за енергия. В този случай увеличаването на приема на енергия може да варира от 10% до максимум 15% -20% . Във всеки случай, диета за стимулиране на мускулната маса ще трябва да отговаря на определени здравни изисквания текущи отзиви на потребителите 2022, за да се гарантира благосъстоянието, както и ефективността на спортиста. www.Xynogen.bg

Xynogen Цена -50%

Xynogen капсули, съставки, как се приема, как работи, странични ефекти

Xynogen капсули, съставки, как се приема, как работи, странични ефектиДиетата за мускулна маса е диета, как работи която изисква постоянен и периодичен контрол чрез анализ на телесния състав, извършен от специалист, Xynogen съставки тъй като всяко надценяване на енергийните нужди почти със сигурност ще доведе до прекомерно натрупване на мастни киселини и образуване на мазнини.

Разбираемо е, че след диета за увеличаване на мускулната маса, как се приема  благоприятстваща от една страна всички анаболни процеси капсули, е нормално част от придобитата маса да е от мастно естество, Xynogen съставки но това увеличение трябва да бъде пропорционално по-ниско от натрупването на маса. мускулест.

Продължителността на диетата за мускулна маса варира в зависимост от началните условия на всеки спортист, който се интересува от тази програма, Xynogen съставки но е препоръчително да се обмисли максимален времеви хоризонт от 8-12 седмици, за да се запазят резултатите под контрол и следователно да се избегне натрупването на твърде много телесни мазнини в сравнение с мускулната маса.

Следните показания са за информационни цели и не са предназначени да заменят мнението на квалифицирани специалисти като лекар съставки, диетолог, диетолог или диетолог, Xynogen как се приема  чиято намеса е необходима за предписването и състава на хранителните (диетични) терапии.

Xynogen Цена -50%

Има много културисти и дори кросфитъри, които тренират във фитнеса през цялата година, Xynogen как се приема но които осуетяват повечето от резултатите поради небалансирана диета, липса на макронутриенти или просто лош прием на протеини странични ефекти, но недостатъчно за развитие и хипертрофия на мускулната маса.

Следването на правилната диета всъщност е също толкова важно, Xynogen как работи колкото и извършването на правилните съчетания във фитнеса: според експерти правилната диета за увеличаване на мускулната маса влияе върху постигането на резултати с 50%. Диетата трябва да бъде много специфична композиция, богата на протеини, но не само.

По-долу е общ пример за диета за увеличаване на мускулната маса се отнася до тялото строител на 30 години, 1,80 см височина и 85 кг телесно тегло със 7,5% мастна тъкан. Номерът за получаване на растеж на мускулната маса е да се консумира достатъчно количество храна и следователно калории, Xynogen как работи за да се стимулира увеличаването на мускулната маса достатъчно, за какво е но без да се преувеличава излишъкът противопоказания, за да не се благоприятства прекомерното натрупване на мастна тъкан. www.Xynogen.bg

Xynogen мнения, форум, коментари

Xynogen мнения, форум, коментариТонизиращият аспект до голяма степен зависи от намаленото наличие на телесни мазнини, затова е необходимо да се приложи внимателен баланс в общото енергийно натоварване, Xynogen мнения което може да осигури подходяща диета за мускулен растеж. Препоръчително е да се опитате да консумирате въглехидрати мнения с нисък гликемичен индекс и да модулирате приема на мазнини.

Нека да направим предпоставка, международните и националните насоки по отношение на адекватния прием на протеини на дневна база оценяват в 1 г на кг телесно тегло, протеиновия прием, Xynogen мнения необходим за поддържане на тялото на заседнал възрастен в добро здраве.

В същото време този прием се увеличава до 1,5 г / 1,8 г протеин на килограм телесно тегло във връзка с метаболизма на спортистите и спортистите, участващи в програма за обучение на сила форум, която включва няколко часа работа на седмица.

Xynogen Цена -50%

Когато преминете от поддържаща диета към диета за фазата на мускулната маса, е възможно да изберете леко увеличение на протеиновата квота, Xynogen форум изчислено на около излишък от 0,5 грама протеин на килограм телесно тегло. Дневният прием на протеини не претърпява големи промени коментари. Започвайки от идеална височина от 2,2-2,5 грама на килограм телесно тегло по време на периода на дефиниране, можем да слезем до между 1,8-2 грама на килограм телесно тегло.

Всъщност има много подготвители, Xynogen форум които поддържат едно и също ниво на протеин между периода на дефиниране и периода на групиране. Това е оправдано от увеличаването на теглото, което обикновено се случва в тази фаза. Сега, ако с по-агресивни и екстремни периоди на маса и определение това може да има смисъл, обикновено е препоръчително да се върнете, въз основа на теглото си, до 2 грама на килограм телесно тегло.

Въглехидратите или въглехидратите, но също и захарите, Xynogen коментари са референтният енергиен субстрат в лактатните анаеробни спортове като Кросфит или бодибилдинг и представляват основното макро хранително вещество, което може да доведе до конкретно увеличаване на калориите текущи отзиви на потребителите 2022. Въглехидратите определят образуването на мускулен гликоген и чернодробен гликоген, които представляват решаващ енергиен субстрат по време на силова тренировка с тежести. www.Xynogen.bg

Xynogen колко струва, цена

Xynogen колко струва, ценаВисоките нива на мускулния гликоген насърчават протеиновия анаболизъм и спомагат за намаляване на катаболизма на мускулната маса. С тези разсъждения нямаме предвид да Xynogen колко струва се стремим изключително към въглехидратите по време на периода на натрупване, а по-скоро да ги модулираме преференциално. И точно това се прави във всеки анаеробен спорт.

Въглехидратите трябва да са между 4 и 6 грама за всеки килограм телесно тегло. Един 85-килограмов спортист трябва да има между 350 и 500 грама въглехидрати на ден. Тези цифри са индикативни и субективни. Има спортисти, които понасят добре и наистина изискват високи нива на въглехидрати, колко струва докато други са склонни да трансформират излишната енергия в мастна маса.

Xynogen Цена -50%

Като цяло, това е съвсем нормално да се вземат храни, съставени от всичките три макро хранителни вещества (въглехидрати, протеини и мазнини), Xynogen цена но през последните години многобройни проучвания подчертават връзката между времето на прием на хранително вещество и индуцираната метаболитна или хормонална реакция. от храносмилането на различни храни.

С термина времето на хранителните вещества ще посочим концентрацията на приема на различните макронутриенти през целия ден цена; времето на хранителните вещества е отлично решение за предаване на анаболните процеси главно в мускулната тъкан (което видяхме да бъде цел на нашия лист). www.Xynogen.bg

Xynogen къде да купя, аптека

Xynogen къде да купя, аптекаТези, които практикуват зимен Бодибилдинг, знаят, Xynogen къде да купя че този сезон обещава да бъде отлично време за планиране на физическата си активност по отношение на натрупването на маса, което ще бъде последвано от дефиниционния период: този спорт има точно за цел увеличаване на мускулния обем и е необходимо да се тренира постоянно през цялата година аптека, къде да купя знаейки и използвайки правилните добавки, хранене и почивка адекватно.

По време на студения сезон е нормално да се увеличи с няколко килограма, защото сме склонни да сме по-гладни и има типичните празници, на които да се наслаждаваме на масата, Xynogen къде да купя но натрупването на мазнини отива да замъгли коремната стена и други мускули. Индикативно, в съответствие с положителния калориен баланс аптека, ние се опитваме да вземем около 500 калории повече от изгорените и това ни позволява да увеличим мускулите, но също така увеличава мастния слой, макар и леко (Фаза на увеличаване на масата).

Xynogen Цена -50%

Това, което наистина има значение, е да се държат ексцесиите и промените в теглото под контрол: някои спортисти се хранят без критерии до декември, за да се поставят на строга диета след Богоявление, но това, освен че е нездравословно поведение, със сигурност не е добро за масовото строителство в аптеките. Освен ако нямате краткосрочни състезания, в които да участвате, не е нужно да водите такъв стресиращ начин на живот!

Вярно е, че фазата на натрупване има тенденция да съответства на по-голяма свобода на масата, но е препоръчително да се храните разумно: по-добре е да се претегляте всяка седмица и да проверявате дали коланът винаги се затваря в една и съща точка! Начинът на живот на съзнателния културист трябва да бъде фокусиран върху питателни храни и подходящ за техните цели: затова зимният бодибилдинг трябва да служи за изграждане на нова маса, Xynogen аптека но и да положи основите за максимално лятно определение. В този момент ще се посветим и на аеробна работа, за да дефинираме напълно мускулите (рязане) според мазнините и всяко задържане на вода, без да забравяме ценната подкрепа на добавките, специално формулирани за липолиза и дренаж. www.Xynogen.bg

Xynogen amazon, производител – България

Xynogen amazon, производител - БългарияЗа да увеличим масата си, е важно да приемаме повече калории, отколкото консумираме (до 500 калории повече, като индикация), Xynogen amazon но не трябва да ядем всичко, което е в обсега ни. Протеиновият синтез не работи безкрайно и не е свързан с погълнатите калории: енергията, която надвишава органичния капацитет за синтезиране на постна тъкан, отива за изхранване на мастните резерви производител. Когато адипоцитите са пълни, мастните клетки се размножават и следователно тенденцията да се натрупват мазнини се увеличава, което е все по-трудно да се отървем от тях.

Трябва да се вземе предвид разпределението на калориите, т. е. къде отиват калориите, които поглъщаме? Отговорът зависи от хормоналната структура и вида стрес, на който сме подложени. Например, Xynogen amazon обучението подобрява разпределението на калориите в полза на чистата маса (тъй като има по-голямо освобождаване на тестостерон), но мускулният синтез на постната тъкан е ограничен, както очаквахме в предишния параграф и е около 1, максимум 2 килограма на месец emag. Всичко останало ще се превърне в мазнини!

Една от възможните стратегии за намаляване на теглото при натрупване на маса се нарича рекомпозиция на тялото ebay. Нашето тяло не е пригоден да направи две неща в същото време, като се има предвид, че те са две противоположни цели, които са поставени в движение противоположни биологични и хормонални механизми.

Xynogen Цена -50%

За да комбинирате двата резултата, имайте предвид, че колкото по-висок е индексът на мазнините, Xynogen производител толкова по-трудно ще бъде да се постигне анаболизъм (излишната мазнина причинява резистентност към инсулин, един от най-анаболните хормони, които имаме). Затова в началото се препоръчва нискокалорична диета, съчетана с кардио тренировки, за да се намали индексът на мазнините ebay. По-късно ще добавим мускулна работа с кардио упражнения. При загуба на тегло калориите, които трябва да се консумират, са по-малко от тези, които се изгарят, докато при масово натрупване диетата става хиперпротеична с положителен калориен баланс.

За да загубите 2/3 килограма, можете незабавно да увеличите мускулната маса, защото излишните мазнини ще бъдат загубени в краткосрочен план: 20 минути кардио (бягане) може да са достатъчни за всяка сесия за изграждане на мускули. Ако, от друга страна, искаме да загубим повече от 5 килограма, Xynogen България редуваме мускулни упражнения с кардио, като поддържаме индикативната консумация на протеини на 1,5 / 2 грама на килограм тегло, работим върху всички мускулни групи, с упражнения, които наемат колкото се може повече моторни единици.

Друг фактор, който влияе върху изграждането на мускулните влакна България, са хормоните. По-специално, има два вида, които трябва да се вземат предвид: анаболни хормони amazon (като ГХ и тестостерон ) и катаболни. Например, по време на тренировка, тялото увеличава нивата на млечна киселина, което благоприятства производството на тестостерон, което има положителен ефект върху развитието на масата. www.Xynogen.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *