физическа активност как влияе върху здравето

физическа-активност-как-влияе-върху-з

На сърдечния мускул и укрепва в няколко възможни начина. Това е здрав сън, правилното хранене, дневни разходки на открито, предварителен усилвател продукти, билки и лечебна физкултура. Правилно подбрани упражнения помагат на сърдечния мускул, засилване на снабдяване на тъканите с кислород и тонуса на организма, повишават.

каква тренировка да поддържате млада фигура

каква-тренировка-да-поддържате-млада-фигура

Показания на сърцето за тренировка на физическа терапия, която е в сърцето на благоприятно и подобрява циркулацията на кръвта, почти всички разговори, независимо от кой пол независимо от възрастта. Основната тренировочная норма пулс, постепенното увеличаване на така наречената „зелена зона“.

Вашият лекар или рехабилитация на разказа подробно за него. Не забравяйте, че в Центъра за обучение в процеса на постепенно увеличаване на натоварването, не твърде нас налягане в начален стадий, когато организмът още не са подготвени за такава практика.

„Златна формула“ импулс за тази система, в съответствие с изчислените: Проверете най-добрата добавка, за да излекувате проблема си с пиенето

(220 години) × 0,65 – това е минималната пулс;
(220 години) × 0.8 максимум.

  • Например, ако един човек на 40 години, минимална необходима честота на пулса 117, максимална-144. Това са ценности, които не са в покой, но и при натоварване в употреба. В идеалния случай, на възраст 40 години по време на тренировка, пулс 117 и 144 трябва да бъде между.

Въпреки това редица специфични противопоказания и преди класове стъпка, консултирайте се с вашия лекар за състоянието ви. Това са следните:

История на сърдечен удар.
Сериозно високо кръвно налягане.
Наскоро е претърпял операция и период на възстановяване.
Инсулт в историята.
Скорошни фрактури на фюжън и етап на рехабилитация.
Ангина
Тежки пороци на сърцето.
Вируси
III И IV. Сърцето клас провал.
Тип дюшен.
Сърцето и кръвоносните съдове влошаване на болестта на време.

Сърдечно-съдови практики за рехабилитация ológusok и кардиолозите в сърцето и кръвоносните съдове в някои практически група трябва да се раздели, които имат положителен ефект върху сърдечно-съдовата система. Алгоритъм за прилагане на следния:

каква физическа активност влияе добре на здравето

каква-физическа-активност-влияе-добре-на-здравето

Легнете по гръб, затворете краката, отпуска ръката, да лежи неподвижно върху тялото. Ръцете са извити и изправено положение (дишане), намаляване на разпръскване на страницата. Повторете 5 пъти.
Изходното положение е същото, свийте коленете и вдигнете (дъх), потопени (издишване). Да 5 да се увеличи.
Лежи на гърба си, се премести на левия и десния крак последователно. Дишай, по-точно. На всеки крак 5 пъти.
Легнете по гръб, качи се в седнало положение, с ръце, с помощта на. Можете да ги изпробвате. Проверка на извършване в продължение на 10-20 секунди.
„Мотор“ на крака 15 секунди.

  • Сърце, за да има положителен ефект върху: Интензивно ходене. У Дома, в супермаркета или на път за работа темп облекчаване нормално ходене това е отлична кардиотренировка стане.
    Стълбите. Следващия път се постарайте да не чакам на асансьора и се изкачи до 5. на пода. На първо място, това може да бъде трудно и почивка ще е необходимо, Но с течение на времето ще почувствате резултат.
    Да избяга. Бягането е винаги много полезно упражнение, за да се съобразяваме. Изберете своя темп и постепенно увеличаване време на джогинг.

Плуване. Не трябва да участва в басейн през лятото, всяко езеро ще е полезен в умерени натоварвания случай. По време на плаване, всяка мускулна група работи, натоварването се разпределя равномерно, и човек по-малко се уморява.

Плуването подобрява стойката, стегнете стомаха, в белите дробове. Повече червени кръвни клетки попадат в кръвта, както и нивото на хемоглобина се повишава, а ставите по-гъвкави стават. Много трудно е да се надценяват плуване предимства, особено поради факта, че няма почти никакви противопоказания.

сърдечни упражнения

сърдечни-упражнения

Танц. Днес, за всички възрасти, пълен с различни szekciókkal, и дори у дома можете да включите музиката и да карам. Това е не само натоварването на сърцето, но намаляване на стреса и подобряване на настроението.

Аеробни тренировки по време на целия организъм работи по-добре, ако всеки ден 45 минути непрекъснато, 4-5 пъти в седмицата с помощта на упражнения.
Йога. Това е много спокойна и универсална дейност, която е основна задача подбора на квалифициран треньор, който здравето е в зависимост от терапевтична терапевтична програма се състои от.

  • Всички тези препоръки са в съответствие с лице лесно и естествено укрепване на сърдечния мускул у дома.  Етапи на обучение е важно, че тялото постепенно се развива. Загряване на следното събрание:

Подготвителен етап (загряване).
Пряка подготовка (основна част).
Определяне на фазата на възстановяване (край).

Топлина

На първия етап, който е около 10 минути, мускулите последователно се загрява. Сърцето е свързано с упражнения в състава на следните:

седнете на стол, повдигнете ръце и поемете си дълбоко въздух, отпуснете им по време на дишане. Повторете 4-5 пъти;
седи на един стол, отворете ръцете си, завъртете торса вдишване и издишване при връщане в изходно положение. Повтаря три пъти във всяка посока;
в седнало, да вдигне на крака, да ги движат, както бихте пеша.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *