Търсите съвети, за да подправите сексуалния си живот?

Как да увеличите либидото си. Повечето проучвания показват, че вашето сексуално желание достига връх близо до овулацията, биологичното време, когато сте най-способни да забременеете. Но това не винаги е така. Други фактори на живота също могат да повлияят на либидото, особено неща като стрес и натоварен график. Например, стресът на работното място може да намали интереса към секса, но по време на почивка либидото ви може да се възстанови. Самотните жени са склонни да имат по-високи изблици на сексуален интерес около овулацията, отколкото жените в дългосрочни взаимоотношения.

Научете как да говорите за секс с партньора си

Говоренето за секс в нова връзка може да бъде трудно да започнете от години, защото може да се почувствате срамежливи или да се страхувате да нарушите личния живот на партньора си. Ако обаче сексът не ви носи удовлетворение, комуникацията с партньора ви ще помогне. Откровен, задушевен разговор за секс с партньор ще ви насърчи и двамата да се отворите и да споделите чувствата си.

За да бъде този разговор ефективен, а не източник на аргументация, не трябва да морализирате или укорявате партньора си. Внимателно обяснете какво искате, а не какво прави партньорът ви погрешно. Изберете подходящото време за този разговор. Това може да бъде на закуска, в банята или в леглото. Основното нещо е, че и двамата не бързате и в добро настроение говорите за секс и здраве.

Опитайте храни с афродизиаци. Храната и сексът са двете основни нужди на човека. Не е изненадващо, че хората обичат да комбинират тези две неща за допълнително удоволствие. Афродизиак е всеки продукт, който стимулира и повишава либидото. Шоколад, стриди, авокадо, червен пипер, женшен, мед, ягоди и ядки се считат за най-добрите афродизиаци. Въпреки това, според последните проучвания, само женшенът е доказал своята ефективност в борбата със сексуалните проблеми при мъжете.

Защо мъжете обичат мръсните разговори?

Всички останали афродизиакные продукти за жени и мъже, съдържат всички вещества, които подобряват настроението (шоколад и чили), витамини (мед, витамин В, авокадо — витамин е, ягоди витамин С), или е полезна за организма минерали (стриди и ядки съдържат цинк). Направете няколко Кегел упражнения. Упражненията на Кегел са предназначени за укрепване на тазовите мускули. Жените забелязали, че усещанията по време на полов акт стават по-интензивни след упражненията на Кегел.

Тези упражнения могат да повлияят положително на интимността и сексуалното удоволствие и на двамата партньори. Силните мускули на жените допринасят за по-интензивен оргазъм. Мъжките усещания се увеличават с плътно компресиране на пениса във влагалището поради придобитата му еластичност. За да проучите напълно ползите от упражненията на Кегел, спрете потока на урината, докато тече, свивайки мускулите на тазовото дъно. Достатъчно е да свиете и отпуснете тези мускули за 10 повторения 3 пъти на ден.

Можете да правите упражнението по всяко време — на работното място, зад волана или да лежите на дивана с книга. Най-сексуалният орган в тялото ни е мозъкът и там се заражда сексуалното желание. Ето защо“ мръсните разговори “ или разговорите за секс в груба или неприлична форма са толкова възбуждащи.

Привличането започва в частта от мозъка, която се нарича хипоталамус и е отговорна за производството на тестостерон. Амигдалата контролира страха. Вашата реакция към мръсните думи или самият предмет на разговор зависи от тези две области на мозъка, но при мъжете и жените тя е различна. Защо мъжете обичат мръсните разговори? При мъжете хипоталамусът е по-голям и затова те са по-сексуално активни и либидото им е по-високо.

Ето някои лесни начини да подобрите сексуалния си живот

За щастие, всъщност е възможно да се забавлявате в спалнята, без да прибягвате до крайни мерки. Ето някои лесни начини да подобрите сексуалния си живот.Може би сте чували, че планирането на секс може да ви помогне да балансирате вашето ежедневие със сексуалния си живот, но се уверете, че планирате достатъчно време, за да получите наистина настроението, не по-малко важно.

Ако преминаването от последната ви среща в този ден към планираната ви среща в спалнята не звучи изобщо вълнуващо, Опитайте се да планирате час, само за да се отпуснете с партньора си и да позволите на секса да следва естествено. Също така, отделете няколко минути за себе си и гледайте мръсна телевизионна драма или се отпуснете с чаша вино, за да се развеселите.

Забелязвайте всякакви негативни мисли, които възникват по време на секс, и работете, за да ги промените.Ако забележите, че избягвате определени сексуални позиции или ситуации, проучете причините зад вашите предпочитания. Мразиш да правиш секс на светло, защото се срамуваш? Дали сексът ви кара да се чувствате егоистични или виновни? Начинът, по който мислите за секса, може да има реално въздействие върху възприятието ви за него. Всъщност, едно проучване установи, че хората, които имат по-отворено отношение към секса, са по-склонни да се наслаждават на секс без срам или вина.

Чувствайте се свободни да използвате смазочни материали, когато имате нужда от тях или имате нужда от тях. Добавянето на лубрикант към вашата сексуална рутина може да намали триенето и дразненето, което прави секса по-удобен и забавен и за двете страни. Използването на лубрикант от време на време (или дори през цялото време) не означава, че нещо не е наред с тялото или тялото ви. Ако смятате, че смазването ще направи секса по-приятен за вас или партньора ви, опитайте.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *