Тествахме по този начин да отслабнем! Резултатът шокира!

Нашият екип изпробва „вълшебния“ начин за отслабване, по който вече цяла Хърватия се бръмчи. Вижте резултатите по-долу. При повечето диети всичко всъщност е изключително просто – намаляваме приема на калории (яжте по-малко), а метаболизмът ни остава бавен, така че в крайна сметка детето бързо възстановява загубеното тегло. Затова се чудехме защо изведнъж всички толкова похвалиха „SlimAll диетата“ и решихме да я проверим!

Тествахме диета, наречена SlimAll, а основата й е чай за отслабване SlimAll. Въпреки че звучи почти невероятно, чаят подлуди не само хърватите, но и холивудски звезди като Виктория Бекъм, Опра Уинфри и много други, които публично признаха, че успешно отслабват с него.

Какъв е трикът?

Номерът на чая за отслабване на SlimAll е, че освен че намалява чувството на глад (което впоследствие води до намален прием на калории), той ускорява и метаболизма ви, така че ви помага да свалите излишните килограми по 100% естествен начин, без да давате нагоре!

Японски учени са доказали, че само пиенето на чай SlimAll увеличава топенето на мазнини с цели 12%, а полифенолите в чая едновременно предотвратяват усвояването на мазнини и холестерол в организма с повече от 50%! Ето защо чаят е станал известен сред хората като „топител на мазнините“.

Знам, че някои от вас ще кажат, че всеки чай може да има такива ефекти, но учените са доказали, че SlimAll ускорява метаболизма с цели 250% по-добре от зелените чайове. Предвид горните доказани числа и множество положителни коментари от други клиенти, решихме да го тестваме сами. Проверете най-добрата добавка за отслабване

Планът ни беше следният:

  • Поръчайте чай SlimAll на официалния уебсайт www.SlimAll.eu (защото уж има лоши копия на чай и искахме да опитаме оригинала)
  • Не променяйте жизнените си навици и поддържайте 4 хранения на ден
  • Следвайте резултатите поне месец и пишете седмичен блог за тях
  • Загубите минимум 5 кг (от 70 до 65 кг) в рамките на месец за положителна оценка

В петък, 12.8. (в деня след поръчката) Получих 100 пакетчета чай вкъщи в голям пакет, който беше дискретно опакован (което е важно за мен, защото не искам всички, които работят в пощата, да знаят, че съм на диета), и в допълнение към торбичките получих и безплатен PostQuam крем и много поучителна книга по имейл. Първото впечатление е наистина добро.

Но ние си го поръчахме основно да отслабнем, нали?

Консумирах чай според инструкциите, т.е. половин час преди всяко хранене или 4x на ден (закуска, закуска, обяд, вечеря). Тъй като ям обяд на работа, направих чай цял ден сутрин и го приемах в термос. Разбира се, преди това се обадих на хърватската им инфо линия 01 777 6827 и ми потвърдиха, че няма проблем в случай, че пия леден чай за обяд.

В събота, 20 август, стъпих на кантара – тя показа 2,5 кг по-малко, но това е нормално за всяко дете, защото в началото губим определено количество вода. Ще видим по-нататъшния ход на детето. Определено ще ви информирам за резултатите, без значение как ще изглеждат 🙂 Така или иначе оставам позитивен!

Все още пиех чай редовно преди всяко хранене, толкова топъл сутрин и вечер и охладен през деня, защото ми подхожда поради високата външна температура. Понякога в чая добавям малко лимонов сок. Бързо свикнах с вкуса и сега много ми харесва. Чувствам се добре и имам чувството, че имам повече енергия през целия ден, защото следобед вече не съм сънен и нямам повече следобедни почивки. Въпреки че се срамувам да споделя това с вас, обещах да ви разкажа за всичко – и храносмилането ми се успокои в рамките на 2 седмици, за разлика от преди (често имах проблем със запека).

В неделя вечер, 28 август, претеглих отново. Везните показаха 64,5 кг! Не можех да повярвам на очите си, защото не бях тежал по-малко от 65 кг за дълго време, дори с помощта на диета. Отслабнах 5,5 кг за 2 седмици! Вече започвам да вярвам, че този начин на отслабване е страхотен, но нека да продължим и да видим крайния резултат.

Вече имах дете, при което започнах да качвам тегло бързо след отслабване. Положителното е, че в момента не изпитвам никакъв глад и не ми се струва, че ми липсва храна, както е в много диети. Просто ми се струва, че тялото ми не се нуждае от толкова храна, както преди. Между храненията е очевидно, че апетитът ми е конкретно по-малък, а и други забелязват това (не съм го изпитвал много често досега, че някой е трябвало да ме принуди да ям до края …). Докато сега наистина ям много по-малко и се насищам много по-рано. Преди често не можех да спра да ям и след хранене се уверих да хапна десерт и някои закуски.

Сега основното ядене ме удовлетворява толкова много, че дори не мисля за десерт. Само вечер вечер си поемам малка закуска (докато гледам филм). Това е повече или по-малко от навика и за моя собствена наслада. Но енергията не отшумява – чувствам се отлично!

Претеглях се преди работа в понеделник, а резултатът е с 8,5 кг по-малко! Това е невероятно! Вълнува ме! Толкова съм щастлив, че ще инвестирам цялата си допълнителна енергия в спорта след тази месечна диета, обещавам! Моите сътрудници вече ми завиждат, че не се присъединиха към този мой експеримент и в същото време са изключително изненадани от резултата. Някои ми казват, че просто не мога да повярвам как не спортувам, предвид резултатите, които съм постигнал. И това ще дойде следващо, но засега искам да се посветя изцяло на този експеримент.

Бях принуден да намаля малко количеството на чая, защото запасите ми започнаха да намаляват и за последната седмица останах само 10 торбички, но тъй като искахме да направим тест с 1 опаковка, изпих 1-2 чаени чаши ден, иначе веднага бих поръчал нов. опаковане на чайове. В крайна сметка вече свалих 8,5 кг и за да остана такава, мисията ми би била успешна. През последната седмица загубих излишен килограм и по този начин загубих общо 9,5 кг в рамките на един месец. Сигурен съм, че бих могъл да надвиша 10 кг, ако пиех чай в препоръчаното количество и през последната седмица.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *