Срещу диета

Моля, изучете внимателно, дума на дума, инструкциите за тази диета и ако искате да отслабнете със значителна загуба на мазнини, без обратния йо-йо ефект, вървете с нас по пътя към идеално тегло, по-красива фигура и подобрено здраве. ПРОТИВ диетата е опростен, самоподдържащ се начин за загуба на нежелани килограми. С PROTIVIT® продуктите той се оказва изключително ефективен.

Protos (на гръцки; първо), vita (на латински; живот), PROTIVIT диета и концепцията, която я придружава „животът на първо място“, предлага цялостно решение за въвеждане на здравословни хранителни навици, поддържане на тоничността на психическото и физическото тяло, особено кожа, но и гъвкавост във връзката с човешките навици.

Усещането за ситост, сила и защита на еластичните тъкани и други структури на тялото с възможност за самонасочване чрез диета са неговите страхотни характеристики. Енергийната и хранителна поддръжка осигурява на всеки детегледач сигурност при изпълнение на ежедневните задължения, като гарантира добро настроение. Ние коригирахме диетата към всички възрастови групи (юноши, възрастни и възрастни хора) и тя може да се прилага без лекарски контрол.

ПРОТИВ диетата е резултат от внимателно обмисляне и работа върху диетично-медицинските концепции. Реалистично, минималните му резултати за хора с повишено тегло между 75 – 90 килограма са 3 – 5 килограма на месец (хората с по-тежко тегло са по-тънки).

Диетата PROTIVIT е замислена чрез мултидисциплинарно сътрудничество и дългосрочни проверки на ефективността

Диета, която може да бъде приложена без риск, трябва да се характеризира с разнообразни храни, което е постигнато чрез диетата PROTIVIT. Няма обсесивно добавяне на калории, строго прескачане на храненията, защото освен физическа активност, продуктите Protivit задействат физиологични и биохимични процеси, които атакуват и разтварят мастните отлагания.

Класическите размери на порциите, идентични с тези, които получаваме в ресторантите, са в основата на задължителните ястия. Можете да ги увеличите или намалите във връзка с увеличеното тегло на човека (> 70-90 кг) и / или ежедневните дейности.

Някои от неговите характеристики са:

 • здрав вид с защита на тъканите
 • добро настроение
 • против стареене
 • подкрепа за намаляване на целулита
 • без риск
 • адаптиран за спортисти

С диетата PROTIVIT можете да тръгнете по пътя към по-красива фигура, идеално тегло и подобрено здраве

Острите заболявания, тежките хронични заболявания или тежката сложна медицинска терапия изискват предварително становище на лекар:

 • Храната не трябва да се прескача!

Допълнително хранене ProtiVit (с едно вече задължително):

 • Ако човекът, който изпълнява диетата, тежи повече от 100 кг, задължително е друго допълнително хранене, а ако е под 100 кг, ако е необходимо.
 • Тази храна на ProtiVit се поставя между закуска и обяд, ако обядът се сервира следобед (след 13:00) или след вечеря, ако обядът е между 12 и 13 часа.
 • Ако е споделена допълнителна храна (½ сутрин, ½ след вечеря), препоръчителната форма е плоча ProtiVit.
 • Хлябът, консумиран по време на диетата, трябва да бъде класически бял или пълнозърнест, а ако е препечен, на опаковката трябва да има голямо указание, че е без добавена захар.
 • Порциите са класически ресторант и е позволено да ги увеличите пропорционално, ако е за хора над 100 кг или с повишена физическа активност.
 • Необходимо е стриктно да се придържате към предложените подправки, напитки и храни.
 • Макароните и всяка друга форма могат да бъдат подправени само с изброените подправки (на прах) и разрешени зеленчуци.

Въпреки че тази диета е проста за независимо прилагане, медицински контрол, можем да помогнем за постигане на точни резултати. Учените се съгласиха, че чувството на жажда често се тълкува неправилно като чувство на глад. Ето защо, пийте течности, както е предложено (1 и ½ до 2 и ½ литра на ден). Наднорменото тегло най-често е резултат от нездравословни навици, които хората приемат през годините. Диетата PROTIVIT ни помага да установим балансирана диета по отношение на състава и организацията.

Редовната физическа активност, според възрастта, е съюзник за отслабване и поддържане

В допълнение към разнообразието от храни, предлагани от диетата PROTIVIT, продуктите ProtiVit са ключът към започване на биохимични процеси в организма, насочени към разтваряне на мастните отлагания. Предлагаме разнообразни диети в съответствие с възможностите, които тази диета предоставя.

Тази диета ще ви помогне значително да нарушите нездравословните модели на хранене и да установите ритъм на хранене, който да отговаря на вашия начин на живот. Всеизвестно е, че при повечето диети отслабването е придружено от видимо, „увиснало“, уморено лице с възпалени бузи. Предотвратяването на увреждане на еластичността и тоничността на кожата е едно от големите качества на диетата PROTIVIT.

Колагенните влакна са най-присъстващият вид протеин в кожата. Те представляват 75% от сухото тегло на кожата. Биохимично казано; тя се състои от нишки, чийто синтез започва във фибробласти, а начинът, по който са структурирани дермопротеиновите нишки, определя колко еластична и еластична ще бъде кожата.

Колагенът е инертен протеин, но неговото свойство е постоянно обновяване. Продуктите са създадени, за да помогнат успешно освен всичко друго за това постоянно обновяване на еластичните части на кожата, като по този начин я предпазват от евентуални повреди. Дори при значителна загуба на тегло, няма увреждане на еластичните структури на кожата.

Като се има предвид, че по-голямата част от загубеното тегло в диетата PROTIVIT представлява мастна тъкан, този факт е важно помощно средство за премахване или намаляване на мастните депа / целулит. Често значителната, несистематична загуба на тегло уврежда имунната система и нарушава хормоналния баланс. Благодарение на състава на чиниите и торбичките ProtiVit, с хранителното разнообразие, осигурено от диетата PROTIVIT, това е избегнато със сигурност.

Продуктите ProtiVit гарантират три основни и ценни ефекта:

 • Богати на протеини и фибри с ниско съдържание на захар позволяват адекватен заряд на енергия в тялото и пълно отсъствие на умора по време на диетата.
 • Специфичната съвместимост на аминокиселинните вериги, от които са съставени протеините, и качеството на съставките служат за защита на мускулната, имунната, ензимната и други системи.
 • Съвременните производствени стандарти и оптимизираните показатели за качество правят продуктите ключови за метаболитните процеси, важни за изгарянето на мазнини.

Правилното хранене, комбинирано с правилната физическа активност, ще ви позволи след целенасочена загуба на тегло лесно да поддържате постигнатия резултат, като имате предвид, че по-голямата част от загубеното тегло е мастната тъкан. Балансираната диета трябва да включва всички макро и микро хранителни вещества за оптимална функция на тялото. Правейки това, трябва да обърнем внимание на здравословното състояние на човека (подобрено след PROTIVIT диета), работата и общата физическа активност, неговия ритъм, но също така и психологическия профил на човека.

Резултатът ПРОТИВ диетата и начинът, по който е постигнато новото намалено тегло, представлява солидна основа, върху която може да бъде успешното сериозното прилагане на всяка балансирана диета за поддържане на теглото. Концепцията PROTIVIT ви предлага лесен начин да поддържате теглото си и по този начин ви помага да преминете към здравословна диета.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *