Кой е най-добрият начин за бързо отслабване? 10 ефективни съвета за отслабване

Възможно е да отслабнете бързо и нямате нужда от видим диетичен човек или чудодейни хапчета, за да го направите. Всъщност можете спокойно да свалите три или повече килограма седмично само за спазване на здравословна диета и приемане на много упражнения. Ако изгаряте само 500 калории повече, отколкото ядете, всеки ден от седмицата задавате всичко, за да отслабнете поне 1-2 килограма тегло.

Десет ефективни начина да ви помогнат да го направите

 • Заредете се върху плодове и зеленчуци. Подредете чиния със зеленчуци и хапвайте пресни плодове за закуски. Плодовете и зеленчуците са лесен начин за попълване на по-малко калории, така че увеличете размера на тези здравословни храни и това ще ви помогне да намалите размера на повечето храни за угояване. Проверете най-доброто средство за отслабване
 • Бързи упражнения за спукване. Ако ви е скучно да правите дълги тренировки, тогава вземете бърз петминутен сноп от упражнения, където и когато можете. Скачане на крикове по време на телевизионни реклами или стълби, вместо асансьори на работното място, и всички тези мини тренировки скоро ще бъдат заложени в залог за консумация на калории.
 • Винаги има време за закуска. Винаги имайте нещо за закуска или по-късно ще загубите енергия и ще се изкушите да хапнете ненужни закуски. Целете около 300 калории за закуска, които сте определили за сутринта; Нещо като овесена каша с орехи, банани и пресни плодове или фъстъчено масло върху някакъв пълнозърнест тост, например.
 • Хранете се у дома и контролирайте порциите си. Ще се изненадате колко калории можете да намалите за готвене и ядене у дома. Когато сами готвите, можете да контролирате порциите храна и да знаете какво влезе в храната ви. Ресторантите за храна и готовите ястия често съдържат много повече калории, отколкото е необходимо.
 • Фокусирайте се върху баланса в диетата си, а не върху гладуването си. Кой е най-добрият начин за бързо отслабване? Е, определено не става въпрос за глад и гладуване. Отслабването бързо е точно толкова за състоянието, колкото и за отрязването на всички бонбони! Когато приготвяте храна, помислете за състоянието на различните видове храни и променете диетата, така че да получите много постно месо, риба, пресни плодове и зеленчуци. Просто да гладувате, няма да работи, защото няма да имате енергия да правите никакви упражнения и дори може да се разболеете.
 • Почистете килерите си и разрешете всички висококалорични изкушения. Ще получите желание, затова почистете всички висококалорични храни от вашия килер и хладилник, за да избегнете всички изкушения. Решете да го направите, спазвайте обещанията си и ще отслабнете.
 • Променете своите навици и съчетания. Не е нужно дори да се потите във фитнеса, за да отслабнете. Бихте могли да промените само няколко навика. Ако обикновено ядете обяда си на работа, след това седнете и четете книга, вместо това обикаляйте блока след обяд. Променете рутината си, така че да се избягват времена, когато обикновено ще дойдете за закуска и вместо това да направите нещо здравословно.
 • По-малки калории в късна нощ. Друг ефективен съвет за отслабване е да избягвате яденето преди лягане. Те имат за цел да изядат две трети от дневния си прием на калории през деня и не го оставят до вечерното хранене. Имате нужда от гориво, за да изгорите през деня, така че приемайте калории, когато имате нужда от тях, а не само преди да си легнете.
 • Намерете начини да изгорите калориите, които ви харесват. Няма съмнение, че упражненията ще изгарят калории, но това не е необходимо да се прави на бягаща пътека във фитнес залата. Ако намерите нови партита, на които ще ви хареса и които ще ви дадат повече упражнения, едва ли ще забележите, че сте ги правили. Можете да се занимавате със спорт, да се присъедините към велосипеден клуб или просто да миете колата си, вместо да използвате автомивка! Не забравяйте, че ако изгаря калории, тогава ви помага да отслабнете.
 • Обърнете внимание на списанието за вашия напредък. Водете дневник за това какво ядете, какви упражнения правите и колко килограми губите. Няма да е обикновено плаване и може да откриете, че теглото ви отново нараства, понякога; Но проследяването на това, което ядете и колко упражнения получавате, ще ви помогне да разберете откъде идват калориите и къде се изгарят.

Отслабнете – и нищо повече! Най-добрият начин да отслабнете без диета

Използвайки хипнотерапията, „вградете“ виртуален стомашен пръстен. Ако сте опитвали много диети и след това сте загубили няколко килограма, но след това много бързо се върнахте към старите диетични модели и спечелихте килограми от нулата (ако не и повече) – тогава този подход е идеален за вас.

Използвайки хипнозата с помощта на EFT и NLP техники, ние използваме уникална процедура за достъп до вашата диета, емоциите, свързани с нея, стари модели, които никога не могат да бъдат променени, чрез програма, която има за цел да укрепи вашето подсъзнание чрез създаване на нови, положителни модели , Отначало ще сте наясно с промените си, но много скоро те ще се превърнат във вашия нов начин на живот …

Всяка сесия по време на лечението е съобразена с вашите индивидуални навици, програми и начин на живот, така че можете да започнете да живеете по различен начин възможно най-скоро. С други думи, ще загубите излишни килограми и ще се почувствате по-здрави от всякога чрез леки промени в ежедневните си навици. Този подход гарантира, че нямате усещането за „наказание“ или ограничение, което повечето диети носят. Привеждането на организма ви в ред чрез подсъзнателни предложения е безболезнен и бърз начин да промените, което може би съзнателно желаете отдавна.

 • Ще се храните по различен начин със страхотни резултати
 • Ще бъдете мобилни и метаболизмът ви ще работи по нов начин
 • Ще започнете да контролирате емоциите си
 • Ще научите какво сте правили грешно в миналото и как да не го повторите
 • Ще бъдете по-позитивни и оптимистични
 • Ще отслабнете, без да мислите за това
 • Ще получите виртуален пръстен на стомаха

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *