Как да отслабнете най-бързо

Как да отслабна най-бързо е много често срещан въпрос, мнозина искат да отслабнат възможно най-бързо, без да се замислят за последиците за здравето, а бързото отслабване обикновено е много нездравословно отслабване. Все още е възможно да отслабнете бързо и в същото време здравословно, но това не означава загуба на по-голям брой килограми за седмица или както някои очакват само за 3-4 дни. Натрупването на мазнини в тялото ни е много бавен и отнемащ време процес.

Мазнините се състоят от мастни клетки и разграждането

Тези, които насърчават диета или препарати, с които ще отслабнете най-бързо, никога не казват, че вероятно просто ще загубите повече килограми течности от тялото и че мазнините ще останат най-вече непокътнати. Тъй като тялото ни се състои от 75% вода, е възможно да отслабнете много бързо с диети или препарати, но трябва да сте наясно, че искате да отслабнете и че обемът и формата на тялото ви са по-важни за вас от това показват везни. Когато спрете с препарат или диета, тялото възстановява естественото съотношение на водата и скоро ще установите, че теглото се връща. Проверете най-добрата добавка за отслабване

Най-бързата загуба на тегло може да бъде постигната чрез комбинация от три важни неща: диета, продукти за отслабване и упражнения или поне комбинация от две от тях.

Най-важното е храненето

Диетата ни е първата и основна причина, която е довела до наддаване на тегло и е важна не само за отслабването, но и за бъдещото поддържане на добро тегло. Безсмислено е усилието, ако отслабнете бързо и след това се върнете по стария начин. Най-важното в диетата е да се избягват прости въглехидрати, които бързо се разграждат и лесно се метаболизират в мастните клетки.

Тези въглехидрати се наричат ​​още „бели“, защото най-вече се намират в бели храни като:

 • бял хляб
 • ориз
 • зърнени храни
 • картофи
 • тестени изделия и сладкиши

Пийте само обикновена вода, а не сладка напитка

Газирани напитки, плодови сокове, бира, вино, спиртни напитки и подобни напитки съдържат голям брой така наречени празни калории, които много бързо се превръщат в мазнини. Избягвайте всички тези напитки, но наистина харесвате сокове, пийте тези без захар, прясно изцедени и вода в възможно най-големи количества. Чаша кафе без захар и чаша зелен чай всеки ден също са полезни за ускоряване на метаболизма.

Ако можете да избегнете сладкиши, закуски и бърза храна и ако не можете да оцелеете без тях, определете един ден в седмицата кога ще ги ядете. Добавянето на малък излишък от калории всеки ден е най-опасното, защото наддаваме леко на тегло, като добавяме няколко грама всеки ден … и една година има 365 дни.

Трябва да сме наясно с важността на мускулната маса в нашето тяло, мускулите са най-големите консуматори на калории и са много важни за поддържане на теглото и предотвратяване на наддаването на тегло. По-високата мускулна маса е една от основните причини някои хора да не наддават на тегло, въпреки че поглъщат големи количества храна.
За да поддържате и изграждате мускулна маса, трябва да ядете колкото е възможно повече протеин, а най-добрите източници са постните меса: пилешки гърди, пуешки гърди, телешко месо, говеждо месо, червено свинско месо, риба, оленина, заек …

Най-бързият начин да отслабнете е да повтаряте едни и същи или подобни хранения всеки ден. Ето пример за една такава диета, при която се консумира много протеин. Този вид диета със сигурност е скучна и бързо ще се уморите от нея, но показва как можете да промените диетата си и да се отървете от лошите храни:

 • Закуска – омлет от един яйчен белтък и едно цяло яйце
 • Обяд – 100 грама пилешки гърди със 100 грама някои бобови растения или зеленчуци по ваш избор
 • Вечеря – 100 грама свински бекон със 100 грама малко бобови растения (две малки чаши варен боб или грах) или зеленчуци по ваш избор

импулси:

 • Леща
 • черен боб
 • боб Pinto

Зеленчуци:

 • Спанак
 • аспержи
 • грах
 • смесени зеленчуци

Всеки ден менюто е едно и също, вие сменяте само зеленчуци и бобови растения, хлябът не трябва да се яде, ако не можете да издържите яжте тънка филия черен хляб. Упражнявайте пет дни в седмицата, ако нямате условия за други упражнения ходете бързо от 45 до 60 минути. Кликването върху Likes изразходва калории и всяка калория се брои. Така че кликнете като и губете малко тегло.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *