какво трябва да знаете за кръвното налягане

какво-трябва-да-знаете-за-кръвното-нал

Компонент на кръвоносната система, сърцето, кръвоносните съдове и кръвта. Виена постоянна циркулация на кръвта, клетките граничи с folyadéktér с szövetnedv, за да се запази партньорство. В szövetnedv означава, че клетките са директни,

правилното кръвно налягане как трябва да изглежда

правилното-кръвно-налягане-как-трябва-да-изглежда

така наречената вътрешна работа. Ред клетки, регулира състава на szövetnedv, нивото на температурата, броя на необратимы. В szövetnedv в кръвта хранителни вещества и кислород, кръв носи метаболитни клетки елементи като въглероден диоксид.

  • Системата на кръвообращението-това е център на сърцето. Балансирано сцепление, за да ви държат в потока на кръвта в съдовете. Тялото на ос леко в ляво от центъра в кухината на гръдния кош. От перикарда са покрити с кръвоснабдяването на коронарните артерии, се прави известна. В рамките на 4-те помещения: 2 стаи и 2 камера е точно.

Камера на сърцето, за да хеджира един от друг. Номер и желудочки на границата на мембранен клапан, контакти артерии в началото на ключовете в джоба си комплектовщик.На сърдечния мускул и маса на кръв към сърцето на собствената си артерия,

  • на аортата предварителния етап, произтичащи от коронарните артерии (коронарна артерия) от гаранцията. Коронарните артерии, номер, желудочки а така също и сърцето на хеджиране в посока предлагаме клонове.
  • Малки артерии са снабдени с места érhálózata между тях не се пресичат, а също и, следователно, окклюзия артерия,
  • поради специфичната мускулатура szívrész спира притока на кръв, а също и сърдечна мускулна тъкан. На сърдечния мускул капиляри от всички Договарящи на кръвоносните съдове голям капилярна дълбоко точно в туба, в която дясното предсърдие понася кръв.

Кръвообращението в сърцето на отключениях управление. Мъждене, както и камерна на границата перепончатокрылых (корабите) тайни, за да се спре намаляването на камерна, сестра си, моля, кръвта, отслабва в желудочек от предсердия. Камера, произтичащи от артериите на върха на джоба (във формата на полумесец)

ключове сигурна тялото предпазва артериите от кръв директно в камерата. Трикове на кръвта напрягане на преминаващите. Работата на сърцето, както и произтичащите от него сърдечна аудио, както и отваряне на клапана, а също и за затваряне причини.

какво трябва да знаете за нормалното кръвно налягане

какво-трябва-да-знаете-за-нормалното-кръвно-налягане

Прекъсване под формата на възпаление, ожулвания или от различни други ефекти могат да доведат до промяна, в резултат на което не се затваря без забележки (клапан не е в състояние да) или блокиране на притока на кръв (стеноза клапа).

В още по-сериозни ситуации, неправилно работещи клапите на сърцето променят с имплантированными протези, клапи.

  • Пулс мъждене и камерна на границата отсечной мембрана, или камера за излизане на артериите (аневризма, белодробна артерия) в джоба си пипета тайна отвори като замъка причини. Нередовен сърдечен тон, наречен сърцето шепне изглеждат в повечето случаи ключовете не са подходящи функциониране на следствие.

Уелнес кръвоносната система изчислява това, колко ефективно кислород, а също и хранителни вещества да попаднат в клетките. Д-р Vaskó Петер сърдечен център на Буда, участващи в лекар казва, че данните, когато на място трябва да се направи това е да погледнете на себе си отстрани.

Тираж много променливи влияят на кръвното налягане, ние сме определили степента на изпълнение на сърцето за сметка на здравето на капилярите. За тези проблеми, а именно това, че признаците и симптомите, изброени по-долу, които ние сме създали.
Високо кръвно налягане

как да измерваме правилно кръвното налягане

как-да-измерваме-правилно-кръвното-налягане

Кръвното налягане е стресът, който се добавя в кръвта върху стените на кръвоносните съдове циркулация на кръвта по време. Високото кръвно налягане се нарича систолическим (начална) и диастолното (втората) е с поръчкови атрибути.

  • Първото число-това е стрес разкрива основните артерии на ръце, къде се намира в продължение на намаляване на сърцето (систолично налягане), а вторият между ударите на сърцето пауза измерените напрежения (диастоличното кръвно налягане).

Американската сърдечна Асоциация казва, че възрастни на редовни високо кръвно налягане систолично в размер на не повече от 120 мм живачен стълб. супена, диастолното е 80 мм HG. При понижено кръвно налягане, човек може да се чувства слаба циркулация на кръвта в тях и могат да възникнат в резултат

  • на това признаци и симптоми като слабост, студени ръце или крака, изведнъж се изправиха, както и виене на свят. Въпреки това, azalacsony високо кръвно налягане при мен винаги заболявания на кръвоносната система се описва. Високото кръвно налягане в повечето случаи няма съществени характеристики.

Точно, как мога да проверя? Нормално измерване на пребиваване, регистрация, както и д-р в изпълнение, в случай на въпроси, както и 24-часова високо кръвно налягане.Здравето на кръвта и уелнес

В кръвта кислород и хранителни вещества към клетките, а също се движи от неефективни шлаковых продукти. Тази функция на здравословен и балансиран режим може да бъде най-ефективно да се

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *