какви симптоми дава болната простата

какви-симптоми-дава-болната-простата

Живот на много хора, болни от това заболяване: което си струва да знаят за простатит Простатит-това е болест, че хората значителна част рано или късно ще мине. Нито старец, по дяволите, аз бих предпочел млад и на средна възраст

что это такое простата

что-это-такое-простата

предразсъдъци: петдесет години за мъжете с този проблем те се обръщат към най-уролог. Ако тя става хронична, тя значително ще навреди на качеството на живот на корпоративе, лечение и може да отнеме много време. Повечето мъже ще се занимават само с простатата, ако тя е възпалена

Простатната жлеза обикновено неусетно ще се превърне в основни задачи: производство на ondóváladékot, който по време на оргазъм спермата заедно с екскременти. Повечето мъже пренебрегват простатата, само тогава започва да се борят с нея, и ако има проблем.

  • Ако тя е възпалена, и възпалението стане хронично, може да направи вашият ден за ден. Възпаление на простатната жлеза може да бъде остър и хроничен, или може да бъде бактериална или небактериального произход.

При пациенти от 40 до 60 на сто от хронични, т.е. устойчиви, стари, често се срещат, не е бактериална пневмония диагноза. Симптомите за по-малко интензивно, отколкото при остър простатит принадлежи, но това е доста неприятно.
Отрова за всеки ден до хронично възпаление на простатната жлеза

Парене, усещане за парене, усещане в долната част на корема, kisugározhat кръста в hólyagba и тестисите. Затруднено уриниране, което може да ужилване и също болка, постоянен стрес, повишен мускулен тонус и сексуални проблеми също могат да възникнат.

какие симптомы дает больная простата

какие-симптомы-дает-больная-простата

Възпалението причина е трудно да се открие, така че много пъти лекарите не могат да намерят подходящото лекарство. Предписват антибиотици, но това е много много болни само по себе си няма да помогне. Възпалението обикновено са някакъв вид увреждане на тъканите го причинява, който може да се развие от инфекции, алергии, лекарства или физическо въздействие.

Болка и той може да се превърне в постоянна, и по този начин на пациента в един порочен кръг, а след това можете да: силно чувствителни на болка, депресия, Депресията и стреса и реагира на възпалението, което е много трудно за овладяване, често цъфтят.
Провери колко ефективно Радиокарт

  • Хронично възпаление на простатната жлеза се борят с пациенти, като правило, имат повече посещения при лекар, и за да го изпитат или да се научат какво е лечението с антибиотици помага за намаляване на симптомите.

Това може да помогне Радиокарт конус, от които ефективността на италианския клинично проучване показва.
Изследване показва, че тези пациенти, които антибиотикотерапия Proxelannal са добавени много по-голямо намаление на симптомите, отколкото тези, които са получавали само антибиотици.

  1. С конус-това е само локално действие на лекарството, който е за намаляване на оплакванията, където източник на проблеми. 3-годишният продуктът влияе положително на вътрешния контрол брой зони за обратна връзка.

Сексуалната активност не е в ущърб. Без рецепта в аптеките, така че е лесно да се получи разгораться болки в случай могат да се използват веднага или в дългосрочен план. Симптомите на хиперплазия на простатната жлеза и лечението

Какво е хиперплазия на простатата?

Какво-е-хиперплазия-на-простатата

Доброкачествена хиперплазия на простатната жлеза при мъжете простатата е заболяване. Простатната жлеза (dülmirigy) основата на пикочния мехур и на тазовото дъно са между големината на орех, кафяви на цвят, железисто тяло, което обгръща затвори дял на пикочния канал, пикочния мехур. Уретрата чрез урината, във вътрешността на пениса.

Простатната жлеза произвежда отделянето на семенната течност част от енергията на глюкозата осигурява движение на сперматозоидите.

  1. С напредване на възрастта се увеличава размера на простатната жлеза, и паралелно може да се използва за натиск върху пикочния канал, което, от своя страна, уриниране, урината тънка струя сила на потока на урината намалява. В „доброкачествен“ означава, че хиперплазия не е тумор или инфекция. Простатната жлеза Причини

При раждането на простатната жлеза с размер на грахово зърно жлези.

В детството си по време на масови леко се увеличава, а на пубертета изведнъж започват да растат. 25 години недоростком, за величието на кестен струва.

  1. В последните години, не се осъществява растежа на тумори е неизвестна. Изследователите предполагат, че dülmirigy с течение на времето, става все по-чувствителни към мъжките полови хормони, като тестостерон против.

Увеличение на простатата вероятност възраст ескалира. 40 години рядко предизвиква симптоми, но са на възраст над 60 години за мъжете почти половината. Възраст, други рискови фактори могат да бъдат: необичайно уголемяване на простатната жлеза семейството изгражда че генетичната предразположеност приема.

Увеличение на простатата американския и европейския населението, тя е по-разпространена,

отколкото в Азия, така и генетични причини, национална принадлежност и за това не е без значение.
Семейно положение ролята се отнася до неизвестни причини, женените мъже по-често, уголемяване на простатата, отколкото сингли на.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *