Защо Е Толкова Важно Да Увеличите Сексуалната Си Издръжливост?

Всеки мъж иска да бъде по-добър любовник. За много мъже мисълта, че не могат да осигурят Дълготраен и дълбоко удовлетворяващ сексуален опит за партньора си, е нещо, което причинява стрес и безпокойство. Искате да дадете такова сексуално представяне, което ви кара да се надявате, че ще се покаже на приятелите си (вместо да се притеснявате, че ще се оплаче от тях). Сексът е неразделна част от процъфтяващата връзка. Това ви свързва. Това ви държи в контакт.

Мускулите отслабват с течение на времето и могат да атрофират от пренебрегване… и това включва специфични за секса мускули. Сексуалната увереност произтича от сексуалната компетентност. Развивайки уменията си и сексуалната си издръжливост, ще влезете в спалнята с ново чувство на гордост и увереност в собствените си сили.

Какви дейности трябва да подобрите

Опитайте само няколко от тези съвети и вие (и вашият партньор) ще забележите разликата за нула време. Сексуалната издръжливост не се ограничава до работата на пениса ви. Дълбокият, трансформиращ секс е опит на цялото тяло и затова изисква цялото ви тяло да бъде оформено и готово. Имали ли сте някога свит език или челюст по време на орален секс? Знаеш, че не беше забавно за теб и определено не и за нея. Укрепвайте мускулите на челюстта и езика, Като правите лицеви опори от езика. Поставете долната страна на върха на езика в предната част на твърдото небце (предната част на небцето, на около половин инч зад предните зъби). 

За да се изведат на това упражнение на ново ниво, можете да започнете въвеждането на шоколадови бонбони с твърда черупка ядки (например, Smarties, M&M ‘ S и т.н.) между езика и твърдото небе и практика едро смляно брашно от тяхната сила вашия език или използвайте грозде за по-здравословна алтернатива). Но трябва да сте сигурни, че ако използвате шоколад, го правите достатъчно бързо, за да положите достатъчно усилия, а не просто да ги смачкате, защото те се затоплят в устата ви. Вкусно и продуктивно!

Независимо дали се подкрепяте за поза или стимулирате нейната G точка, вашата сексуална издръжливост изисква определено количество сила на предмишниците. Ако все още не сте го направили, вземете няколко свободни тежести или фитнес карта и увеличете теглото на лактите на предмишницата. Можете да направите 1-2 комплекта къдрици на предмишницата в продължение на няколко последователни дни в седмицата и да изпитате значително увеличение в рамките на месец или два.

Коремните и долните мускули на гърба често се използват в почти всяка сексуална поза. Практикувайте обърнати усуквания, клякам, ставане на сцепление, летви и лицеви опори за по-голяма обща сила на АБ и долната част на гърба. Всички сме чували за трика “ просто помислете за бейзбола…“, за да се избегне твърде бърза еякулация. Всъщност този трик не работи. Колкото по-малко умът ви е свързан с тялото ви, толкова по-малко контрол имате върху него.

Наличието на силен тазов под увеличава еректилната сила

При много хора тези мускули до голяма степен се пренебрегват и с течение на времето те започват да отслабват. Наличието на силен тазов под увеличава еректилната сила, контрола на еякулацията и силата на вашите оргазми. За да получите по-голяма информираност за вашия LC мускул, от време на време пулсирайте и задръжте мускула, за да му дадете сигнал за събуждане. Подобно на упражнение за укрепване на езика, ще почувствате, че ще се почувствате по-лесно с течение на времето. Започнете с бързи импулси, преминете към масивите от десет двухсекундных удержаний, а след това през няколко дни, вижте дали можете да направите десет пятисекундных удержаний без голяма почивка между тях.

Продължете в същия дух и ще имате шест пакета в панталоните си за нула време. Предишните упражнения са чудесни за установяване на връзка с вашия LC мускул, но не изграждате мускул, като ходите във фитнес залата и огъвате ръката си за половин час (поне не много мускули). Мускулите трябва да бъдат оспорвани, за да растат. И така, как можете да предизвикате мускулите на компютъра си, така че да растат в шест пакета под талията? Мастурбирайте до възбуда и покрийте ерекцията със суха кърпа за ръце. С кърпа на място, направете лицеви опори на пениса, огъвайки мускулите на ЛК и повдигайки кърпата.

За да увеличите трудността на това упражнение, използвайте влажна кърпа за ръце, след като овладеете суха кърпа за ръце. След това можете да преминете към малка суха Плажна кърпа. Тези упражнения не са за хора със слаби сърца, но обещавам, че дори да правите пет минути на ден веднъж до два пъти седмично ще доведе до забележима разлика в силата на ерекцията и контрола на еякулацията за по-малко време, отколкото си мислите. Опитайте и вижте какви резултати имате. Нуждаете се не само от мускулна издръжливост за секс, но и от сърдечно-съдовата издръжливост и гъвкавост, необходими за подобряване на уменията ви в спалнята.

Те също така са склонни да отнемат повече време, за да достигнат оргазъм

За кардио тренировки, опитайте се да се потите най-малко три пъти седмично извън спалнята. Независимо дали го постигате с бягане, бързо ходене, катерене или нещо друго, което ви се струва най-интересно, зависи от вас. Що се отнася до гъвкавостта, мъжете са склонни да поддържат голямо напрежение в бедрата и долната част на гърба. Разгледайте различните стилове на йога, за да видите какво може да помогне на тялото ви да се отпусне за по-приятен секс.

Ако не знаете откъде да започнете, погледнете в интернет стрии за отваряне на бедрата. Също така, не пренебрегвайте диетата си. Ежедневното натоварване на тялото със стимуланти и депресанти (кофеин, рафинирана захар, алкохол или цигари) има дълбоки отрицателни ефекти върху вашето здраве и (по-важното) върху либидото. Откажи се от кафето. Ще се почувствате много по-будни с вълна от тестостерон, която тече през вените ви, отколкото изкуствената, краткотрайна тръпка, която ви дава кофеин.

Средно жените се нуждаят от повече време, за да достигнат своя връх на сексуална възбуда по време на любовната игра и полов акт. Те също така са склонни да отнемат повече време, за да достигнат оргазъм. Чрез повишаване на сексуалната си издръжливост давате на партньора пространството и свободата, от които се нуждае, за да се отвори напълно за вас, за да можете да споделите процъфтяващия сексуален живот, който и двамата дълбоко желаете.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *