Захарен диабет – как да живее с това?

захарен-диабет-как-да-живее-с-това

Захарен диабет-това заболяването е нелечимо, което при липса на лечение може да доведе до сериозни последици. Може да се лекува, и въпреки това, че всеки ден, строго внимание, да живеят с него е невъзможно.

какво да правим като имаме диагностициран диабет

какво-да-правим-като-имаме-диагностициран-диабет

Град Тамаши Терс 20 години от захарен диабет, преди три години, и инсулинова помпа, живеещи с, но той казва, не се отчайвайте, ако вашият лекар диагноза захарен диабет. Диабет, известен още като захарен диабет глюкоза (общо наименование на гроздова захар)

  • обработка, която причинява рак на панкреаса, за да бъдат намерени. Задстомашната жлеза произвежда инсулин, хормон, при липса на клетки, които не могат прием на глюкоза, нивото на глюкоза се увеличава, което води до основните симптоми на болестта.

Ако има конкретни симптоми на захарен диабет, защото в продължение на много години седмица на организацията на заболяването, преди да се признават. – В тийнейджърските си години, да играят тенис на маса, аз и нормален годишна спортно-медицинска експертиза, на 14 години, забелязах първият лекар, че нещо не е наред. Проверете най-доброто средство за контрол на захарта си

  • Аз нищо не усетих. Следи от захар в урината и изпраща ме на допълнителни изследвания, спортно-медицинско разрешение и кой не е давал, а кръвен тест беше отрицателен. После още Анализ на кръвна група и хемоглобин A1c тестовата лаборатория, след което три месеца ми показа, колко ми беше на нивото на захарта в кръвта.

Измерване на напрежение на глюкозата в кръвта, след като получих диагноза: захарен диабет – каза Balazs на града Тамаши, който казва, че животът е обичал сладки, В тийнейджърските си години, е да се хранят правилно,

 

какви симптоми дава диабетът

какви-симптоми-дава-диабетът

тогава проблема е предизвикал. – Дядо ми е бил диабетиком, той е по-възрастен човек, на крак, той губи. Всички казаха, ако това е шоколад ям, за мен е отвратителен. Генетика, обаче, да бъде по-силна, и накрая 1, т.е. наследствено диабет е определил вашият лекар, и нито родителите, нито брат, не е болен – продължи

  • Терс, кой лекар за първи път строга диета се предписва за лечение. След шест месеца обаче, се оказва, че само диета не е достатъчно, на човек, на инсулин, необходимо. – Ясно си спомням първия ден, когато дадох си ваксини, и аз бях преди 20 години.

Това не беше хубаво, но ние трябва да живеем, като болест. В спорта съм тренирала, и лекарят също обясни, че ако слушам за себе си, аз ще се оправи, това всъщност е лесно, аз го купи това, което научих се да живея с това, – каза Блейз.

Доза инсулин непрекъснато се увеличава, както и инжектиране, за да се превърне в рутинна част. – Първият inzulinoztam, като съм почистила зъбите и теглото ми също се е увеличил, но това е още нищо в сравнение с това, което ме чака в липсата на лечение.

Лекарят ми каза, че стресът, напрежението, и, например, цигари, да забрави за живота, и от тази гледна точка, всъщност е добре за тази болест, защото аз съм забелязал, тъй като бях млад, беше се отбиват, сегашния си начин на живот, управление като много по-лесно стреса – заяви отец, който е на дневен петкратен инсулин за инжектиране,

как лекуваме диабета

как-лекуваме-диабета

а не 3 години инсулиновую помпу, която 24 часа в денонощието вързани около кръста му, и на коремната стена от водещите медицински охрана, защото той дори и много повече инсулин, осигурява, от инжекциите.

  • Помпата е много по-неформални живот, от инжекциите, и дори по-малко. В определени интервали от време в средно количество инсулин влезе, но след хранене аз също мога да контролирам въвеждане на количество инсулин.

Така че Balazs е сериозно заболяване, независимо от факта, че тя е по-предизвикателство статус – живеят пълноценен живот, си струва сега едно малко момче и едно малко момиче, горд баща, спорт, общество. Животът захарен диабет стана част по същия начин, както през нощта на баня, или диетата си.

Въпреки, че аз сладкоежка, добави кристална захар във всичко, което аз да се консумират, но понякога и престъпниците. В семейството всички фруктоза и сахарозаменителя се приготвя. Паста обичам, но също така мога да кажа месо, но не, това беше единственият ми грях! усмихвайки се, Блейз.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *