ако не се лекува диабет, какви разстройства може да доведе до

ако-не-се-лекува-диабет-какви-разстрой

За диабет, основният риск в повечето случаи грешен начин на живот, те казват, о, и, за съжаление, много малко се говори за така наречените вторични diabéteszről всяко друго заболяване или медицинско. Bibok д-р Джордж, център захарен диабет сте избрали вторичен диабет, причинен от най-често срещаните заболявания.

какви видове диабет се появяват

какви-видове-диабет-се-появяват

Диабет обикновено е от два вида са. Един от захарен диабет тип 1, който всъщност е автоимунно заболяване, при което в организма инсулин произвеждащи острови Лангерганса острови на бета-клетки, който атакува, така че в рамките на кратък период от време, и прекратява производството на инсулин и инсулино-оскъдни състояния се развива.

Друг вид-мочеизнурение 2, което е най-често в резултат на неправилно начин на живот. Този признак на инсулинова резистентност, в рамките на който съществуващите (твърде често) инсулин не може правилно ефект в органи-цели (например, мускулите, черния дроб), и не можете да получите захар в клетките-цел орган. Проверете най-добрата добавка за контрол на вашите проблеми със захарта

В това време тялото трябва да произвежда повече инсулин, за да може нивото на глюкоза в кръвта може да се компенсира, но след известно време панкреасът се изтощава, и вие ще придобиете повишена захар в кръвта, от Диабет тип 2. Освен това, трябва да се спомене, вторичен диабет, който е някои заболявания или лекарства, правите крачка нагоре.
Тези заболявания, които причиняват диабет
Панкреатит

  • захарният диабет е заболяване добавяне на вторичния захарен диабет е най-често възпаление на панкреаса причинено.

Болестта по същество, ще унищожи задстомашната жлеза е част от и с инсулин-продуциращите бета клетки, което най-много. Освен това, ако болестта е свързана с операция мина,

после на панкреаса останалата част са намалили знаете, функцията трябва да бъде инсталиран. В такъв случай, на пациента лечение с инсулин, трябва, което, разбира се, е важно за персонална диета и редовни упражнения. Струва си да се знае, че не само възпаление на панкреаса, но подуването може да доведе до високи нива на глюкоза.
Ендокринни нарушения, свързани с диабет

панкреатит като последици от нелекуван диабет

панкреатит-като-последици-от-нелекуван-диабет

Това эндокринное заболяване, при което кората на надбъбречната жлеза отделя кортизол в нивото на хормоните на жените. В едно време, или в клетки обновен функциониране поради жени и количество хормони, или това може да бъде, например, хипофизата, тумор на жалба (в този случай, болест на Иценко-Къшинг, за което говорим).

Симптоми, особено стрии, наднормено тегло, Луна-светъл лик, отоци, високо кръвно налягане стои. Струва страдащи от болестта трябва да знаете, че често се свързва с диабет, ето защо се препоръчва редовно да проверяват нивото на кръвната захар.
Заболявания на щитовидната жлеза

захарен диабет, заболяване на щитовидната жлеза и хормонални нарушения гиперфункция на щитовидната жлеза (Хипертиреоидизъм) ,

  1. която е най-T3/T4 хормон на високо ниво пеша. След това на пациента нормалното хранене, заедно със загуба на тегло, често са нервни, стрес, диария, прекомерно изпотяване с боя и висок пулс, ускорен пулс.

Много хора дори не мислят за това, особено с наднормено тегло се дължи на липса-че диабет, повишено състояние на захар в кръвта също може да бъде свързан с това, докато твърде много на хормона на щитовидната жлеза увеличава производството на глюкоза и намаляване на ефекта на инсулина. При гипертиреозе обикновено тип 1 болест на захар, е свързано по-често са автоимунни генезиса на сметка.

Болест и синдром на Иценко-Кушинг

Болест-и-синдром-на-Иценко-Кушинг

Важно е да се отбележи, че общите разходи в допълнение към щитовидната жлеза под-функция (хипотиреоидизъм) също могат да бъдат свързани със захарен диабет, повишаване на кръвната захар. Това е, когато бавен метаболизъм на пациента излишни килограми уреждане, което също е плодородна почва може да бъде diabétesznek. В този случай, вид на разпространението на захарен диабет тип 2 е по-често.

Освен това, има и други редки хормонални заболявания и някои хормон-съдържащи лекарства, от които разстройство въглехидрати метаболизъм води до това,

  • което може да доведе до ендокринни смущения, можете да искате да се нива на глюкоза проверени.
    Важно е за редовен контрол на глюкозата в кръвта

Заболяването се позовава на съществуването на толкова силно увеличава риска от диабет, така че си струва след това на редовни проверки на кръвната глюкоза,

или захар от стрес-теста, за да се изпълни, тъй като в много случаи, захарен диабет симптоми на основното заболяване, те могат да доведат, така че има случаи, когато сложни дела, разкри проблема.

В случай на потвърждаване на наличие на диабет, е важно лечението на основното заболяване допълнително към терапията на захарния диабет,

което би могло да се случи промяна в начина на живот (индивидуален режим на хранене, упражнения), частни случаи, както и лекарства/инсулин.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *